Ученици от ОУ „Княз Александър I” и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” зарадваха с подаръци децата от Помощно училище „Стефан Караджа”

На 20.12.11г. учениците от Помощно училище „Стефан Караджа” град Пловдив бяха зарадвани с подаръци от техни съученици от ОУ „Княз Александър I” и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Подаръците бяха различни играчки, книжки и коледна украса. В продължение на цяла седмица децата от двете училища са събирали подаръците за своите съученици от  помощно училище „Стефан Караджа”.

   За помощ, сътрудничество и създаване на връзката с нашето училище са съдействали доброволците от Национален алианс за работа с доброволци  (НАРД). Те са добри приятели и познати на учениците от ПУ „Стефан Караджа”. От няколко години наред те посещават училището и реализират с децата различни инициативи и активности, насочени към формиране на важни умения за живот, социализация, подкрепа и приятелство, справяне с предизвикателствата на ежедневието. Отбелязват различни лични и официални празници по забавен начин и празнуват.

   В знак на благодарност за милия жест към приятелите си от ОУ „Княз Александър I” и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” , учениците от  помощно училище „Стефан Караджа подариха ръчно изработени коледни картички.

  Учениците от помощно училище „Стефан Караджа” изказват своите сърдечни благодарности за направените подаръци и отделеното внимание на Доброволците от НАРД и своите съученици от ОУ „Княз Александър I” и СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” и им пожелават весело посрещане на Коледа и много успехи през новата 2012 година.

фотогалерия от събитието

Новини

Покажи всички новини