Зимна мобилност до СОУ Константин Величков

На 02.11.14 г. се осъществи поредната вътрешна мобилност и обучение на открито с учениците ни по Проект Коменски "Мобилността - паспорт за комуникация". Целта на мобилността беше учениците да се запознаят с някои важни сгради, институции и места в местната ни общност и техните функции - поща, аптека, бензиностанция, детски градини, училища, места за бързо хранене и др. 

Крайната точка на мобилността бе СОУ "К. Величков". Там учениците ни бяха посрещнати от техни съучениците от седми клас и техните учители. Те показаха на учениците от Помощното училище как се работи с компютри и Интернет, как се създават профили в електроните пощи, Facebook и Skype, как се търси информация с търсачките и в Wikipedia, как да се намират и разглеждат изображения по професионални теми и още много др. умения. В знак на благодарност за споделените умения, знания и гостоприемство нашите ученици им подариха валентинки. На тази среща се отбеляза скромно, но тържествено с поздравителна песен Рожденият ден на един наш ученик. 

Мобилността и визитата при учениците от СОУ "К. Величков" безе изключително ползотворна. И този път обучението на открито за местната общност донесе много положителни емоции и полезни знания.

Благодарим за организацията и гостоприемството на нашите домакини от СОУ "К. Величков".

Специални благодарности отправяме към г-жа Р. Панижел.

Галерия

Новини

Покажи всички новини