С Грамота „Неофит Рилски“ е удостоен Димитър Козарев

      Всички деца от ЦСОП – гр. Пловдив познават психолога Димитър Козарев, харесват заниманията му, интересни и полезни, с използването на новите технологии. Учениците, които имат затруднения в комуникацията, работят  със софтуера за ДАК (допълваща и алтернативна комуникация), откриват нови хоризонти за учене и споделяне.

      Отличната му работа в екип с педагогическите специалисти на 123 ученици със СОП от 50 училища (от 19 населени места на Пловдивска област),  работата му по Европейски проекти, по НП на МОН и инициативи в ЦСОП – Пловдив, правят средата приобщаваща, а децата – щастливи.

      Много интересно е участието на децата, съвместно с г-н Козарев (в творчески екип с още няколко изявени педагогически специалисти от Центъра), в практически занимания по готварство, които са част от реализирането на проект „Професионално обучение по готварство за ученици със СОП“ по програма „Еразъм+“ - предоставяме Ви линк от заниманието на тема „Американски палачинки“ - https://www.youtube.com/watch?v=e4CaHjOdk28

     Да си припомним, че Д. Козарев е един от „запалените“ автори на "живи" листове, които са на свободен достъп в платформата liveworksheets - https://www.liveworksheets.com/user/Irukandji . Те обхващат теми по учебните предмети, учат децата по забавен начин на цветовете, формите, посоките, растенията и животните и др.

      Със сигурност могат да бъдат посочени и другите постижения на г-н Козарев,  които специалистите от Центъра изброиха на заседание на педагогическия съвет.

      Целият екип на ЦСОП – гр. Пловдив се гордее и поздравява Димитър Козарев с престижната грамота „Неофит Рилски“, присъдена му от МОН! Пожелаваме му нови успехи в работата!

     

Новини

Покажи всички новини