Международен Арт фестивал за лица с увреждания в град Печ, Унгария

        В периода 22-27 юни 2011 г. на сцената на театъра  в гр.Печ 63 формации  от Франция, Унгария, Дания, Сърбия, Полша и България представяха своите интересни и атрактивни спектакли, които бяха подготвяли цяла година. Нямаше съревнование, а партньорство и обмен на нови идеи за бъдеща работа в областта на изкуството за хората в неравностойно положение. Не мога да опиша с думи експлозията от чувства, музика, багри, ритми и усмивки научастниците и публиката.

          Учениците от групата за танци на помощно училище „Стефан Караджа”  град Пловдив бяха сред най-малките участници в този забележителен форум.Фестивалът се провежда на 2 години и ние за втори път участвахме в него.В продължение на три дни имахме изяви на сцена – с голям интерес се посрещнаха композициите на младата специална педагожка Стойна Калайджиева, която подготви с децата фолклорен и модерни танци.

            За всичко преживяно в Унгария, за непрестанната ни подкрепа и за финансирането на поредния проект БЛАГОДАРИМ НА АСОЦИАЦИЯ „БОН МИН” И ПРЕЗИДЕНТА – Г-ЖА ДОМИНИК БАЯР!

Новини

Покажи всички новини