Зелен център

      В унисон с настъпващата пролет и събуждащата се природа, възпитаниците на нашия Център проведоха практическо занимание по специалност “Озеленяване и цветарство”– засаждане на цветя. Практическите дейности са едни от любимите на учениците и винаги са съпроводени с много усмивки и добро настроение, а удовлетворението от добре свършената работа е гарантирано. Тези дейности, освен много приятни, са и изключително полезни – изграждат трайни навици за грижа за растенията, създават непринудена атмосфера на приятелско общуване и взаимопомощ, както и помагат за осъзнаване на това колко е важно да пазим зеленото богатство на планетата. За всичко това, деликатно ни напомня всяко цветно сандъче, красящо нашия Център.

      ЦСОП – гр. Пловдив има дългогодишен опит и традиции в сферата на професионалното образование и обучение, а бъдещото ни развитие и усъвършенстване в това направление е гарантирано от наскоро спечелената от нас Еразъм акредитация (2023-1-BG01-KA120-VET-000192357). Благодарение на нея педагогическите специалисти в Центъра ще имат възможността да участват в проекти, имащи за цел да надградят и обогатят техните знания, умения и професионална квалификация. По този начин те ще продължат да изненадват учениците с нови креативни дейности.

      Нека заедно, ученици, родители, учители и съмишленици, да продължим изграждането на нашия Център като зелен оазис! Ние обичаме природата - нека я пренесем в класните стаи, за да радва децата с багри, аромати и носи добро настроение за всички!

Галерия

          

          

 

Новини

Покажи всички новини