Как да имаме здрави и бели зъби

      За трета поредна година д-р Светла Петрова и нейният екип от специалисти от Денталния факутет на МУ Пловдив проведоха интерактивно занимание с учениците от ЦСОП – Пловдив. Превърналото се вече в традиция мероприятие беше част от кампания „Средства за почистване на зъбите и устата“. Нашите гости проведоха кратка беседа с учениците относно различните средства за почистване на зъбите и устата и тяхното приложение. Използвайки макети, те демонстрираха пред учениците как правилно да мият своите зъби. След това всяко дете имаше възможност да покаже наученото.

      За да съчетаем полезното с приятното, в следващата част на заниманието деца и специалисти се отдадоха на творчески дейoнсти – моделиране с пластилин и оцветяване на тематични рисунки. Както винаги, нашите приятели от Денталния факултет донесоха, освен добро настроение, и подаръци за всяко дете.

      ЦСОП – гр. Пловдив искрено благодари на д-р Светла Петрова, д-р Таня Залъмова и стажант-лекари: Анастасия Бейли, Александра Христофи, Сехар Шейк, Хрисула Хадзисимеон, Тамина Анвари, Джи Бианка Чети, Харлийн Гобинпури, Деспина Кукия, Анастасиос Карабелидис, Ирини Сотириаду, Глеб Майер, Томас Ървин, Мария Кхан за проявеното внимание, всеотдайност и професионализъм.

     Пожелаваме Ви здраве, сили, професионални амбиции и успехи!

      Надяваме се нашето сътрудничество да продължи!

Галерия

Новини

Покажи всички новини