Дядо Коледа дойде в ЦСОП – гр. Пловдив

      И тази Коледа дойде в ЦСОП – гр. Пловдив съпроводена с дух на съпричастност и благотворителност. Отново дългогодишни и нови приятели - служители на Обединена българска банка, ученици от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника и ученици от четвърти клас на ОУ "Димитър Талев" - отвориха сърцата си за възпитаниците на центъра.

      С голямо внимание те им поднесоха специално подготвени подаръци и лакомства. Дариха ги с топлота и грижа. Накараха ги да се почувстват специални и обичани. С благотворителния си жест, нашите приятели отново ни припомниха, че най- голямото коледно чудо е чудото на човечността!

      От все сърце благодарим!

     Гостите на институцията имаха и възможността да се запознаят с проект “Мобилен педагогически асистент за развиване на значими пътища към персонализирано обучение” - Pathway + по програма Еразъм +, по който ЦСОП – гр. Пловдив работи вече трета година. В центъра на международния проект стои мобилно приложение, целящо да подкрепи учителя при избора му на педагогически подход, подпомагащ най- добре индивидуалните потребности на всяко дете.

Галерия

Новини

Покажи всички новини