Национално състезание по озеленяване и цветарство

      ЦСОП-Пловдив участва в национално състезание по озеленяване и цветарство в гр. Сандански. Организатор на този цветен и красив форум е МОН, а домакин - Земеделска професионална гимназия ,,Климент Тимирязев" - Сандански. 14 училищни отбора от всички краища на България - Бургас, Пловдив, София, Варна, Силистра, Кърджали, Кнежа и др. премериха своите умения в надпреварата.

      Отборът от ЦСОП -  Пловдив, съставен от двама ученици - Иванка Ангелова и Сара Аббаси, с ръководител г-жа Емилия Дякова, подпомаган от г-жа Малина Сербезова-Куртева се състезава с останалите отбори на ЦСОП от страната в две категории - букет микс и аранжиране на кошница/кутия. Като почетен гост на състезанието беше и г-жа Веселка Бакиш - директор на ЦСОП-Пловдив.

      Със своите майсторство и усет за красота и хармония, децата заслужено грабнаха l-во място, като демонстрираха професионални умения и успешна работа в екип, показвайки актуални форми и стилове в озеленяването. Наред с красотата, която твориха и признанието, което получиха, нашите ученици намериха и много нови приятели от други градове на страната.

Галерия

Новини

Покажи всички новини