Гледане на \"Зимни дейности на открито\" по проект Коменски

На 30 Януари 2014 година, координаторът по проект Коменски и психолог в нашето училище, възпитатели и учениците гледаха "Зимни дейности на открито", изпратени от останалите училища партньори по проект Коменки "Мобилността - паспорт за комуникация".

Това е част от плануваните в Проекта мероприятия - всяко училище да проведе и заснеме своите дейности на открито през зимата и да ги разпрати по пощата до останалите си партньори. Така се дава възможност за обмяната на добри практики и запознаване със спецификите на мероприятията във всяко едно специално училище по проекта. Нашите ученици и колеги с удоволствие се запознаха с клиповете и снимките, слушаха и Коледните песни на открито от румънското специално училище в Сибиу.

Тази сбирка позволи с учениците да се дискутират възможностите за приятно прекарване на свободното им време, вариантите за арт-и трудови дейности, последователностите на пътуванията с различни видове градски транспорт, специфичните храни, които се консумират във всяка една европейска страна, приятните и полезните места , които могат да бъдат посетени в един град, както и някои техники в изкуството. Разнообразието от снимки и клипове привлече за дълго време вниманието на учениците и възпитателите и ги обогати по своеобразен начин - всеки си взе, това от което имаше нужда ....

Благодарим за страхотните клиповете и снимки, показващи зимните им дейности на открито от Англия, Шотландия, Германия, Белгия, Румъния, Полша и Гърция.

Галерия

Новини

Покажи всички новини