Лесно ли е да си фотограф?

      Попитайте децата от ЦСОП – гр. Пловдив „Лесно ли е да си фотограф?“.  Тогава, вместо отговор, ще получите покана да се присъедините към набързо организираната фотосесия с много усмихнати приятели и учители. Уъркшопът, проведен през голямото междучасие, предизвика небивал интерес и желание да „влезем“ в кадър, да сме заедно и да общуваме.

      Фотоизложбата „ОЧИ ЗА КРАСИВОТО II“ вече е факт. В дворното пространство на ЦСОП – гр. Пловдив, снимките, направени от децата, грабват вниманието на родители и посетители. Самите ученици разглеждат дълго цветните изображения, особено тези, на които са те самите… Емоциите не стихват, радост трепти в очите им и нетърпение да те поведат за ръка към поредицата интересни фотоси, защото се вълнуват отново и отново…

      Изабел Хугасян, млад и креативен ръководител на ателие "Фотография" към ЦПЛР - Общински детски комплекс – гр. Пловдив, за поредна година провежда с децата на Центъра незабравими часове, в които разкрива творческите им заложби.

      Невидимият свят на красивото, запечатан умело от авторите на фотоизложбата, става видим и осезаем с най-съкровените чувства и мисли, които децата споделят чрез творбите си.  Всички участници в изложбата и г-жа Хугасян получиха грамоти от директора на Центъра. В благодарствено писмо до директора на ЦПЛР – ОДК – гр. Пловдив, екипът на ЦСОП – гр. Пловдив изказва своята искрена благодарност и дълбока признателност за дългогодишното сътрудничество и проявената съпричастност към процеса на приобщаване на учениците със специални образователни потребности, чрез успешното реализиране на заниманията Школа "Фотография" през 2022/ 2023г.

      Ако и ти, който четеш тези редове, имаш възможност да ни посетиш, ела – ще запечатаме настроението и усмивката ти в снимка – нека тя е мост между нас, нека бъдем приятели и погледнем света с очи за красивото!

Галерия

          

          

Новини

Покажи всички новини